Blom Kousen B.V. mondkapjes bestel je gemakkelijk online

Mondkapjes van Blom Kousen vind je in jouw lokale winkel of bestel je gemakkelijk online via beschermingvooriedereen.nl

Mondkapjes van Blom Kousen draagt u voor de bescherming van uzelf én iedereen om u heen.

1

Welke type maskers zijn er?

Er zijn veel verschillende persoonlijke beschermingsmiddelen zoals mondkapjes in de omloop. Niet alle typen dienen hetzelfde doel. Let daarom goed op wat u voor welk doel koopt. Wij hebben voor u met zorg de verschillende typen en bijbehorende eigenshappen op een rijtje gezet. Deze kenmerkingen vindt u in de productomschijvingen.

2

Hoe goed bent u beschermd?

Bij correct gebruik, verkleint het dragen en gebruiken van persoonlijke bescherming de kans op besmetting en verspreiding van virussen. In tegenstelling tot andere landen, is er in Nederland discussie over het nut van het dragen van persoonlijke bescherming. Het dragen van persoonlijke bescherming geeft u niet de garantie dat u een virus niet krijgt of doorgeeft. Het verkleint de kans wel, voor uzelf én anderen.

3

Zijn jullie beschermingsmiddelen gecertificeerd?

Al onze beschermingsmiddelen voldoen aan de hoge vereisten die horen bij het vermelde certificaat. Wij vragen onze leveranciers altijd naar de certificering van producten. Bovendien worden door de strenge richtlijnen en regelgeving, onze producten vaak nogmaals getest in het land van verkoop. Onze persoonlijke bescherming is steeds veilig bevonden en goedgekeurd. Hierdoor zijn wij in staat om u de best mogelijke kwaliteit te leveren.

Over Blom Kousen

In de Kerkstraat, in hartje ‘s-Hertogenbosch vindt u onze winkel Blom Kousen, al jaren het adres voor al uw beenmode en ondermode. Ook bodyfashion maakt deel uit van het assortiment. Bij Blom Kousen vindt u een breed assortiment sokken, kniekousen, kousen, en ondermode aan. Daarnaast hebben wij een uitgebreide fantasiecollectie panty’s en leggings.

Onze medewerkers staan met deskundig advies altijd voor u klaar! Zoekt u iets van de merken die we voeren, bel ons gerust, wij helpen u graag!

Neem ook eens een kijkje bij de andere merken van Blom Kousen

Richtlijnen RIVM

Door preventief de juiste bescherming te dragen, beschermt u naast uzelf ook anderen. Wanneer u persoonlijke bescherming op de juiste wijze gebruikt, verkleint u de kans op verspreiding van virussen. Voor het juiste gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, verwijzen wij u naar de website van het RIVM.

bescherming voor iedereen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details