VERZENDKOSTEN

Verzendkosten zijn afhankelijk van het bezorgadres en de minimale orderwaarde.
Binnen Nederland en België zijn de verzendkosten €4,50. Vanaf een minimale orderwaarde van €40,00 verzenden wij uw pakket gratis.
Buiten Nederland en België hanteren wij andere prijzen die kunnen variëren tussen €4,50 en €19,95.  De totale verzendkosten worden getoond bij het afrekenen.

BEZORGDATUM

Bestellingen geplaatst op werkdagen (ma-vr) vóór 14:00 uur worden dezelfde dag verzonden.

Onze pakketten worden in Nederland binnen 1 – 3 werkdagen thuisbezorgd. Bezorging buiten Nederland duurt doorgaans 2 – 3 dagen. Vertraging dat een pakket kan oplopen bij de vervoerder in tijden van grote drukte kunnen wij helaas niet voorkomen.

Bestellingen die zijn gedaan in het weekend of op feestdagen worden de eerstvolgende werkdag verwerkt en verzonden. Houdt u in zo’n geval dus rekening met een langere levertijd.

Zodra je een artikel hebt besteld, sturen we je een bevestigingsmail met je gegevens en je bestelnummer. Dit nummer is tevens het referentienummer dat we gebruiken in de correspondentie over je bestelling. De meeste bestellingen worden verstuurd als brievenbuspakket. In alle gevallen (brievenbuspakket of anderszins) ontvang je een track en trace-nummer om je bestelling te volgen. 

RETOURNEREN

Let u op de regelgeving volgens het herroepingsrecht zoals verderop genoemd.

Het adres voor retourzendingen is:

Beschermingvooriedereen.nl
Larenweg 48
5234 KA ‘s-Hertogenbosch
Nederland

HERROEPINGSRECHT

Herroepingstermijn

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Blom Kousen B.V. Kerkstraat 19, 5211 KD ‘s-Hertogenbosch – Nederland, info@beschermingvooriedereen.nl, Telefoon: + 31 073 649 66 66) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping:

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Terugbetaling

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Retourzending

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van de terugzending komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Uitzonderingen

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:

OVERIGE VRAGEN

Heb je andere vragen over verzenden, bezorgen of retourneren? Neem gerust contact met ons op. 

bescherming voor iedereen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details